تصویب برنامۀ درسی تکنولوژی آموزشی با گرایش آموزش افراد با نیازهای ویژه در مقطع کارشناسی ارشد

تعداد بازدید:۱۲۳۶

برنامۀ‌ درسی جدید رشتۀ تکنولوژی آموزشی با گرایش آموزش افراد با نیازهای ویژه در مقطع کارشناسی ارشد در جلسۀ 208 شواری تحول و ارتقاء علوم انسانی شواری عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد.

این برنامۀ درسی جدید به همت والای جناب آقای دکتر اسمعیل زارعی زوارکی مدیر محترم گروه آموزشی تکنولوژی  آموزشی دانشکدۀ روان‌شناسی و علوم تربیتی در سال 1396 تدوین و برای تصویب از سوی معاونت آموزشی دانشگاه به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال گردید.

در طول سنوات گذشته و پس از بررسی این برنامه در کارگروه تخصصی شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی، عناوین و شرح دروس در چند مرحله بازبینی و تغییرات ساختاری با هدف رعایت شاخص‌های روزآمدی، بومی سازی، اسلامی سازی و کارآمدی در برنامۀ موصوف لحاظ گردید.

برنامۀ درسی کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی با گرایش آموزش افراد با نیازهای ویژه به استفاده از ظرفیت‌های رشتۀ تکنولوژی آموزشی در ابعاد مختلف طراحی، تولید، اجرا، مدیریت و ارزشیابی فرایندها و منابع یادگیری، در آموزش افراد با نیازهای ویژه می‌پردازد.

نظر شما :